OSMAN KARIĆ OTKRIO U KAKVOM SU ODNOSU NJEGOV SIN I POBEDNICE ZADRUGE: Kija Kockar je iz moje kuće otišla u rijaliti, Stefan je bio u vezi sa Lunom Đogani!

Otac učesnika "Zadruge 3" Stefana Karića, Osman Karić, otkrio je u kakvom su odnosu bili njegov sin i Kristina Kija Kockar, kao i šta su Luna Đogani i Stefan radili noć pre njenog ulaska u Zadrugu 2.

Osman je ispričao da je Kistina dolazila u njihovu porodičnu kuću i da je fotelju u kojoj je volela da sedi nazvao - Kija.

- Devojka je bila, evo, ovo je njena stolica i nazvao sam je po njoj, zove se "Kija", ova fotelja. Jednom je došla neko veče, pričali smo... Otišla je sa njim u sobu, ujutru je ustala i otišla, čak mislim, pravo u rijaliti... - kaže Karić.

Podsetimo, Osman je tokom prve sezone Zadruge podržavao Lunu Đogani, dok je tokom druge sezone istog rijalitija promenio mišljenje.

- Obećala je da neće ulaziti u te priče. Međutim, razočarala me je kada je ušla u vezu sa Markom, gde sam video da Marko nema emocije prema njoj. Posle su usledila ona kupatila, tuš kabine... Mislim da je bila gora nego u prvom delu - ističe Stefanov otac.

Budući da je to nešto o čemu se dugo polemisalo, a da na kraju nije dat konačan odgovor, Osman je otkrio da li je došlo do poljupca između Stefana i Lune, na šta je on potvrdno odgovorio.

- Neka moja saznanja su da je došlo do poljupca. Kad Stefan izađe pitajte njega, mada on ne govori ništa, on je zatvorena knjiga - zaključuje Karić.

Izvor: Telegraf JETSET
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još