ONA NEKA SPAVA U KOLIMA, A JA ĆU U NOVOM STANU: Milica Pavlović žestoko isprozivala koleginicu Radu Manojlović

Milica Pavlović poručuje Radi Manojlović da spava u svom džipu od 50.000 evra, dok se ona bude baškarila u novom stanu vrednom 300.000 evra! Crnokosa pevačica je tek sada opremila stan od 90 kvadrata koji je letos kupila u naselju Vest 65 na Novom Beogradu.

I dok se Manojlovićeva nedavno ponovila jarkocrvenim "Rendž roverom", Pavlovićeva se ne potresa što još uvek nema automobil u svom vlasništvu.

- Rada može da spava u kolima, a ja ću u svom stanu. Svako bira gde će zaspati. Evo, ja nemam automobil, ali zato imam krov nad glavom - potkačila je Milica koleginicu i nastavila da se hvali:

- Napokon sam se uselila u stan. Sada mogu da kažem da su mi se trud i rad napokon isplatili. Sav novac koji sam zaradila od trećeg albuma "Zauvek" uložila sam u ovu nekretninu. Prvi koji su mi kročili u stan bili su baka i deka. Nazdravili smo domaćom rakijom meni za useljenje. Njihovi izrazi lica kada su videli kako sam se lepo skućila vrede više od celog tog stana.

Folk zvezda je stan platila 270.000 evra, a 30.000 je uložila u njegovo opremanje. Prve komšije su joj pevač Saša Kovačević i teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović.

Milica uverava da poslednjeg još nije srela u zgradi, iako se šuška da su u tajnoj vezi.

- Zaista nisam srela Filipa. Da li mi je on pomogao oko selidbe? Pa, to ćete morati njega da pitate.

S druge strane, Pavlovićeva priznaje da se redovno viđa sa Breninim sinom Stefanom Živojinovićem.

- Nisam ga još uvek zvala u stan. Ja ne znam da kuvam, tako da mogu samo u neki restoran da ga odvedem. Stefan i ja se viđamo u jednom lokalu blizu mene - priča Milica i dodaje:

- Ne želim javno da govorim o svom privatnom životu. Mogu samo da kažem da sam srećno zaljubljena.

Izvor: Informer.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još