Kristić: Osetio se pritisak zbog poraza

BEOGRAD, 6. oktobra 2010. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Kristić ocenio je da se u igri njegove ekipe protiv OFK Beograda osetio pritisak zbog dva uzastopna poraza i da zato partija nije bila ubedljiva.

"Navijači su uskraćeni za bolju Crvenu zvezdu. Videlo se da su naši igrači bili pod pritiskom posle rezultatskih neuspeha u poslednja dva meča... Nadam se da će im posle ove pobede pasti teret sa ledja", rekao je Kristić na konferenciji za novinare posle pobede od 1:0.

Kristić je čestitao OFK Beogradu na otvorenoj igri, koja je olakšala posao i njegovom timu. Posebne čestitke uputio je Slavoljubu Srniću, 18-godišnjem fudbaleru koji je u finišu meča debitovao za Zvezdu.

"Želim mu puno uspeha u daljoj karijeri i mnogo utakmica u dresu Crvene zvezde", kazao je Kristić.

Trener OFK Beograda Dejan Djurdjević izjavio je da mu je žao što uprkos dobroj igri njegovog tima ponovo mora da čestita Zvezdi na pobedi.

"Korektno smo igrali, bili drčni, dominantni u posedu lopte. Zaslužili smo bod, ali u fudbalu ne dobijes uvek ono što zaslužiš. Siguran sam, ipak, da ćemo sve to naplatiti ako nastavimo da radimo kao i do sada", naveo je Djurdjević.

"Nama je vrlo teško da budemo u vrhu sa dosta izmenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu. Mlad smo tim. Na bekovima su Marko Petković i Milan Rodić, momci rodjeni 1991. i 1992. godine. Teško je, a moramo i da igramo ofanzivno, da loptu guramo napred, jer tako najbolje možete da prodate igrače, a od toga živimo", dodao je.

Pogledajte još