SPREMA SE HAOS: Dragana Mitar sa ljubavnikom i njegovom suprugom ulazi u "Zadrugu"

Dragana Mitar uskoro će postati učesnica treće sezone "Zadruge" a osim nje, na luksuzno imanje u Šimanovcima useliće se i Edo, njen oženjeni ljubavnik iz Novog Pazara, ali i njegova supruga.

Naime, starleta i njen ljubavnik su pre nekoliko nedelja započeli romansu uprkos tome što su oboje u braku, a Edova supruga ostavila ga je kada je saznala za njegovu vezu sa Draganom.

Zbog toga, produkcija "Zadruge" rešila je da, osim Dragane i Eda, u rijaliti uvede i njegovu suprugu kako bi pomrsila konce novopečenom paru. Kada je Dragana bila u drugoj sezoni "Zadruge", publika je pratila njen ljubavi život.

Osim što je sama priznala da je supruga Sinišu varala sa bivšim zadrugarom Pavlom Jovanovićem, Dragana je priznala i da je ljubavnika varala sa Edom iz Novog Pazara, koji je u "Zadruzi" postao popularan pod nadimkom Torta, kaže izvor i objašnjava da su producenti rijalitija zbog toga rešili da ubace Draganu i Eda, ali i njegovu zakonitu suprugu. Njihova priča podseća na ljubavni trougao koji je potresao prvu sezonu "Zadruge". Plan produkcije je da najpre ubaci Eda, a potom Draganu i na kraju suprugu njenog ljubavnika.

- Svakako će to biti interesantno ljudima, jer Draganin ljubavnik još nije zvanično razveden rekao je izvor, dok je naša saznanja potvrdila je bivša zadrugarka, koja, kako kaže, samo čeka da stavi potpis na svoj razvod, pa da ude u rijaliti.

- Tačno je da smo Edo i ja zajedno. Uživamo, lepo nam je, pa ćemo videti kako će ići. Njegova žena je saznala za nas, pa ga je napustila pre tri nedelje. Šta da se radi? - kroz smeh Dragana Mitar, koja je planira da se krajem novembra razvede od Siniše Dragutinovića.

- Imamo zakazano ročište za 21. novembar i jedva čekam da se i papirološki razvedem i budem i zvanično slobodna žena, iako to jesam i sada. Edo će ući u "Zadrugu" pre mene, a ja ću mi se pridružiti kada se razvedem. U tom periodu planiram i da proslavim rođendan sina Jovana, a onda ću ući u rijaliti i svima pomrsiti konce - kaže Dragana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: draganamitar/Instagram

Pogledajte još