ALEKSANDRA SUBOTIĆ OPTUŽILA BIVŠU JETRVU: Dalila voli da menja muškarce - ona i Dejan su laž, jedno veliko ništa!

Učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić već dugo je na ratnoj nozi sa aktuelnim zadrugarima Dalilom i Dejanom Dragojevićem, snahom i bratom svog bivšeg verenika Davida. O njima i dalje misli sve najgore, a njihovo učešće u rijalitiju joj se ne dopada.

- Dalila i Dejan nemaju šta da pokažu. Ušli su u "Zadrugu" puni sebe i cela priča oko njih je prepumpana. Oni su velika laž upakovana u mašnicu, a zapravo su veliko ništa. Dalila savršeno kontroliše Dejana, drži ga na uzici. Jaka je karakterno, a on je za nju dete koje se u nju zaljubilo. Svakako je Dejan bolji čovek od Davida, bar za vezu. Generalno, Dragojevići su za mene jako loši ljudi - zaključuje Aleksandra, koja otkriva kako bi se ponašala kada bi pod istim krovom živela sa bivšim deverom i jetrvom.

- Kada bih ušla u "Zadrugu", oni bi to jedva dočekali, a ja bih se trudila da ih ne vidim. Bez mene ne postoji niko od njih. Dragojevići su, nažalost, neka moja veštačka tvorevina, sve bi činili da budu u centru pažnje, a ja bih ih kulirala.

Aleksandra je, takođe, dovela u pitanje Dalilin moral.

- Dalila voli da menja muškarce. Ona je svesna situacije da bi, ukoliko nešto učini, bila osuđena od javnosti. Njoj je jako bitno da isfolira i da osvoji neko mesto u rijalitiju, tu je zbog para. Ono što radi napolju, to je ona, a pred kamerama se kontroliše - završila je Subotićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.