SLOBA RADANOVIĆ PRIZNAO: Najozbiljnija ljubavna priča koju sam imao jeste moj brak sa Kristinom Kockar

Pinkova zvezda Sloba Radanović danas na tajnoj lokaciji u centru Beograda snima spot za svoj novi singl, kojim će uskoro obradovati publiku. O pesmi koju će objaviti ovih dana Sloba kaže:

- Početak je vrlo baladičan, onda kreće neki malo brži deo, ali ništa specijalno brzo. Pesma nije biografska, ali će se svako pronaći u njoj. Naziv pesme neću otkrivati, radi se o jednoj tužnoj ljubavnoj, životnoj priči. Nije nikome konkretno posvećena pesma... Vrlo je emotivna, vrlo emotivan tekst - rekao je Sloba, koji se dobro zamislio na pitanje koja je njegova najtužnija ljubavna priča.

- Pa... Nezahvalna je tema, što se tiče mene, ali najozbiljnija ljubavna priča koju sam imao jeste moj brak sa Kristinom.

Kao bomba odjeknula je vest da je Kija Kockar upala u Slobin stan i napala ga, zbog čega je morala da interveniše i policija. Nekoliko dana posle skandala, Sloba je rekao da se čuo sa Kijom, sa kojom je pričao baš o nemilom događaju.

- Čuli smo se dan ili dva posle toga, porazgovarali telefonom i ništa specijalno... Porazgovarali smo baš o toj stvari, o tim pričama, o tome što se kao dogodilo. Ja sam želeo da što pre spustim loptu, da se te priče ne šire dalje... Samo sam želeo da se to što pre završi. Ja sam neko ko se trudi da se bavi stvarima koje pozitivno utiču na mene, stvarno mi ne trebaju više te neke stvari koje me opterećuju negativnom energijom.

Kija je juče objavila novi singl "Sanjam" kojim je, kako se priča, opevala ceo svoj život, samim tim i Slobu, koji kaže kako je reagovao na emotivne stihove koje je otpevala njegova bivša.

- Nisam nešto preterano reagovao, rekao sam da mi se dopala pesma kao pesma, i tekst je super... Pesma nije kliše, malo je drugačije... Nek' je sa srećom - kroz osmeh je poručio Sloba.

Popularni pevač u najluđoj noći nastupiće s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, o kojoj ima najlepše mišljenje.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.