MANEKENKA UPECALA OŽENJENOG FUDBALERA?! Sofija Milošević uhvaćena u Madridu s Lukom Jovićem

Manekenka Sofija Milošević se sve češće nalazi u društvu fudbalera, a pre nekoliko meseci zvanično stavila tačku na emotivnu vezu sa Ademom Ljajićem.

Međutim, u javnosti je odjeknula vest da je poznata plavuša bacila oko na Luku Jovića i da čini sve kako bi privukla njegovu pažnju.

Tako je ovoga puta odlučila da otputuje u Madrid gde fudbaler trenutno boravi zbog navodne povrede na terenu, a izvor koji je blizak njima je do detalja ispričao kako manekenka ne mari za to što je u braku sa suprugom Anđelom, sa kojom ima i sina.

- Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj - priča izvor i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

Osim toga, procurila je i informacija da je Luka zapostavio svoju karijeru kako bi vreme provodio sa Sofijom, što ga je skupo koštalo.

- Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da mora da se vrati u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 evra. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici - završava izvor.

Izvor: Kurir/Pink.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još