VOLEO BIH DA SE SVI VOLE KAO MI, NIKADA JE NEĆU PREBOLETI: Stefan Karić otkrio razlog zbog kog je raskinuo sa pokojnom Dijanom Milojković (VIDEO)

Gost radio emisije "Amenzija" bio je Stefan Karić. Urednici Bora Santana i Bane Čolak započeli su temu o njegovoj bivšoj devojci Dijani Milojković, koja je izgubila borbu sa najopakijom bolešću.

Poznato je da je to bila najemotivnija Stefanova ljubavna priča, o kojoj su svi pričali. Karić je na početku svoje dirljive priče istakao koliko je njihova ljubav bila jaka.

- Iskreno, svaki dan mi pada na pamet, možda će zvučati da patetišem, ali je stvarno tako. To je bila velika ljubav, voleo bih da se svi vole kao što smo se mi voleli, ali da niko ne doživi ono što smo mi doživeli - započeo je Stefan.

Karić je potom ispričao razlog zbog čega je raskinuo sa Dijanom. Naime, poznato je da zadrugar ima tetovaže na svom telu sa likom pokojne misice, pa je tvrdio da je nikada neće preboleti.

- Desilo se to, ispalo je kao da sam ja nju prevario. Mislim da je tražila razlog da me spase od svega toga što je dolazilo. Bili smo u kontaktu, ne tako često, pratili smo se na Instagramu. Mi smo bili dve godine zajedno. Ja sam saznao na početku veze za bolest... Teško da ću moći da je prebolim, svašta sam naučio pored nje - rekao je Stefan.

Izvor: Pink.rs
Foto: dijanamilojkovic/Instagram

Pogledajte još