SLOBA RADANOVIĆ KONAČNO POTVRDIO KOMŠIJSKE PRIČE: Istina je, Kija je u moj stan došla sa svojim koferom!

Popularni pevač Sloba Radanović našao se u žiži javnosti pre nekoliko dana, zbog informacije da mu je navodno u stan upala Kija Kockar, zbog čega je reagovala policija. Bivši supružnici demantovali su te navode, a pevač je u "Premijeri" priznao kako su njegovi roditelji Draginja i Dušan reagovali kada su saznali loše vesti.

- Mojima je bilo najbitnije da vide da sam ja dobro, da sam zdrav, živ, da su to sve priče "rekla-kazala". Ja sam se njima odmah javio, videli su da je sve okej - objasnio je Sloba, koji se potom osvrnuo na svedočenje svoje komšinice koja je za medije otkrila da je Kiju videla s koferom u zgradi u kojoj on stanuje, u koju, kako kaže, često dolazi.

- Video sam da je komšinica neka nešto izjavila, neki koferi, ovo ono... To je istina, da je Kija jednom bila pre sedam, osam meseci, možda i više, kod mene u stanu sa svojim koferom jer... Da l' je bila zaboravila ključ od svog stana, tako nešto... Tad smo bili u skroz okej odnosima i pitala me da li može da dođe i verovatno je gospođa tad videla, ali taman posla... Kija je možda kod mene bila dva, tri puta - objasnio je Radanović.

Sloba je nedavno, na jednom prestoničkom događaju, sreo svoju bivšu devojku Lunu Đogani u društvu dečka Marka Miljkovića. U tome, kako kaže, ne vidi nikakvu senzaciju.

- Srešćemo se verovatno još sto puta u životu. Ja im želim sve najbolje, da budu srećni zajedno, što duže mogu da izdrže, ako mogu i zauvek - poručio je Sloba.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.