Vreli poljubac Roba Pattinsona i Kristen Stewart!

Tek su po?ele da se smiruju strasti oko trećeg dela "Sumrak sage" pod nazivom "Pomračenje" (The Twilight Saga: Eclipse), a Rob Pattinson i Kristen Stewart su već u akciji snimanja četvrtog filma u Rio de Žaneiru!

Planetarna pomama oko zvezda filmskog serijala "Sumrak" ne prestaje, iako se "Pomračenje" još uvek vrti po svetskim bioskopima. Robert Pattinson, njegova devojka i van velikog ekrana - Kristen Stewart (u javnosti više to i ne kriju, mada nikada nisu zvanično potvrdili), i zgodni vukodlak Taylor Lautner su verovatno najomiljenije mete paparazzija gde god se našli i šta god radili. Rob se u toj "priči", čini se, najlošije snalazi, dok Taylor s tim izlazi na kraj kao neko ko se od rođenja pripremao da bude zvezda. A Kristen... to je već teško utvrditi - čas uživa, čas se mršti na popularnost i sve dobro/loše što s njom ide.

Naravno, za medije, a posebno brojne fanove "Sumraka" najzanimljivije je šta se dešava sa Edwardom i Bellom, odnosno Robom i Kristen. Da bi znatiželja bila zadovoljena tj. kontinuirano podgrevana, već su procurele prve fotografije sa seta četvrtog dela sage pod nazivom "Praskozorje" (Breaking Dawn) koji se trenutno snima na lokacijama u Rio de Žaneiru. I to nisu baš bilo kakve fotografije, već vreli poljubac Edwarda i Belle!

(old_image)
Inače, Rob i Kristen se odlično provode u Riju i u pauzama snimanja, sunčajući se i plešući na balkonu hotela u kome odsedaju.

Kako je produkcijska kuća "Summit Entertainment" još letos najavila, film "Praskozorje" će zbog obimnosti knjige Stephanie Meyer (mada, sigurno i zbog zarade!), biti podeljen na dva dela. Prvi deo "Sumrak sage: Praskozorje" (The Twilight Saga: Breaking Dawn) će u američke bioskope stići 18. novembra 2011., dok se drugi očekuje godinu kasnije. Ako je suditi po knjizi, čekaju nas dva izuzetno uzbudljiva, ali i znatno mračnija filma.

(old_image)

I za kraj, specijalno za fanove Roba Pattinsona poslednja fotka sa seta! On - vampirski bleđi nego ikad, oženjeno nasmejan (jer, Edward i Bella će se... a možda će i Rob i Kristen...), u ležerno otkopčanoj košulji... I sve to dok s nestrpljenjem iščekujemo Robov novi film "Water for Elephants" koji će u SAD premijerno biti prikazan 15. aprila 2011.!


Katarina Milovanović

Pogledajte još