POVREDILA ČAST I DOSTOJANSTVO MILANA POPOVIĆA: Sud u Zagrebu proglasio Severinu krivom za psihičko nasilje nad bivšim partnerom

Hrvatska pevačica Severina Kojić osuđena je za nasilje u porodici u Zagrebačkom sudu, zbog toga što je uputila stravične pretnje srpskom biznismenu Milanu Popoviću, sa kojim ima sina Aleksandra.

Popović je zbog preteće poruke koju je dobio u vidu mejla od Severine podneo prijavu za nasilje u porodici protiv pop zvezde, a u kojoj ga omalaovažava, vređa i maziva pogrdnim imenima, te navodi na koje načine bi mu naudila, što je na sudu i utvrđeno.

Naime, danas je održano suđenje u opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, na kojem je sud okrivio Severinu okrivio za nasilje u porodici. Po navodima izvora upućenog u slučaj, u presudi je navedeno da je pevačica protiv Milana Popovića počinila psihičko nasilje, koje je kod žrtve prouzrokovalo povredu dostojanstva i časti.

- Severina je optužena za nasilje u porodici zato što je Milanu poslala preteći mejl u kojem ga je uporedila sa Adilofom Hilterom, navodeći da je i Hiltera neko voleo. Ovo su zaista opasne i bolesne pretnje koje sud naravno nije uzeo zdarvo za gotovo, tako da je i više nego jasno zbog čega je sud proglasio Severinu krivom - priča izvor i dodaje da će pevačica morati da snosi troškove:

- Severina je u obavezi da plati troškove prekršajnog postupka u iznosu od 45.000 dinara u roku od 30 dana, ili će u protivnom troškovi biti prisilno naplaćeni - završava izvor.

Podsećanaja radi sporan mail koji je Severina pre više od godinu dana poslala kralju bakra prenosimo u celosti:

- Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si mnome, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go*narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače - tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta.

Izvor: Republika.rs/Srpski telegraf
Foto: Severina/Instagram

Pogledajte još