RAZOČARALA SE: Ana Sević ostavila Danijela jer nije želeo da je oženi?!

Ana Sević navodno je raskinula sa Danijelom Nedeljkovićem jer on nije želeo brak, a pevačica je inicirala raskid veze jer je zaključila da nemaju iste poglede na budućnost.

Ana je želela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dve godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u poslednje vreme ona mu je nagoveštavala da bi to volela. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo – rekao je izvor blizak pevačici.

Naime, Anu je navodno posebno pogodilo kada je saznala da će se njen bivši suprug Darko Lazić uskoro oženiti.

Da se razumemo, Ana nema nikakve emocije prema Darku, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da se on verio s Marinom, a u vezi su kraće nego ona i Danijel. Nedeljković je pokazivao ljubomoru prema Darku, iako Sevićka nikada nije davala povoda za to, uvek mu je stavljala do znanja da komunicira s njim zbog ćerkice. Ana se ponadala da će upravo to što se Darko ženi na proleće Danijela da navede da je zaprosi i da se venčaju sledeće godine, ali od toga nema ništa – kaže izvor i dodaje:

Pomirenje nije isključeno jer je to bila velika ljubav i sigurno se i dalje vole. Ukoliko on shvati da ipak želi da s Anom provede život i da prošire porodicu, sasvim je moguće da se pomire. Mi smo svi za to, ali Ana ne odustaje od svojih želja – završio je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Story.rs
Foto: anasevic/Instagram

Pogledajte još