KADA BI ME TI POVREDILA, JA BIH UMRO: Bane Čolak priznao Ivani Krunić čega se najviše plaši (VIDEO)

Ivana Krunić je tokom noći jecala jer je shvatila da je povredila Baneta Čolaka time što se poljubila sa Vladimirom Tomovićem, ne znajući da su njih dvojica imali nesporazum nakon "Zadruge 2" kada je prema Banetovim rečima, on bio napadnut zbog Crnogorca.

Krunićeva je poslušala Tomovićev savet i otišla da razgovara sa Banetom kako bi izgladili svoj odnos. Tom prilikom je Bane priznao da nema poverenja u Ivanu i da ne bi podneo da bude u vezi sa njom i da se posvađaju.

- Ja nemam poverenja u tebe. Naša prva svađa kada bi bila, mi bismo se posvađali, ja ne mogu to da podnesem. Ti misliš da mene nisi ponizila kada si pričala da si zaljubljena u mene i otišla da se ljubiš sa drugim muškarcem. Je l' ima većeg poniženja od toga? Nakon toga ideš sa njim da pričaš ovde nasamo - pridikovao je Čolak Ivani.

- Bože, šta da radim, daj mi neki znak. Pokušavam da ti objasnim. Bane, ja sam svesna kakvo sam sr*nje napravila - pričala je Ivana.

- Ja imam takav trip da imam vezu u rijalitiju. Mi da smo sutra zajedno, ja bih odmah skočio. Imam strah od toga, da mi se nešto ne desi kao u prošloj sezoni. Kada bi ti mene povredila, ja bih umro. To bi me ubilo, ne bih mogao to da podnesem, zato ja tebe analiziram. Nekad sam previše ljubomoran zbog gluposti, sada ne znam da li bih mogao da izbalansiram - pričao je Bane Ivani.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još