OD MENE JE NASLEDIO INAT I BES: Dara Bubamara otkrila karakterne osobine svog sina Koste

Pevačica Dara Bubamara privlači veliku pažnju javnosti, kako zbog svojih pesama, tako i zbog stava, britkog jezika i ponašanja. Ona je poznata kao neko ko uvek kaže šta misli, iako joj na tome mnogi zameraju.

Pred kamerama emisije "Premijera", pevačica je progovorila o svom sinu Kosti, a pre svega istakla da je sa bivšim mužem Milanom Kesićem u fantastičnim odnosima.

- Uživam u lepim stvarima, volim dobra kola, to je moj sin nasledio od mene, a i od oca. On je sa tri godine vozio onaj motor na benzin, rekoh, šta li će sa 15, 16 godina da vozi (smeh). Naravno, nije on to tražio, mi smo mu kupili. Nekad kada je tako smiren, staložen, to je na Milana, fizički je podeljen, uzeo je sve što treba. Na mene ima dosta, neki inat, bes, voli muziku, svira klavir - istakla je Dara.

Njena pesma "Manipulacija" izazvala je pažnju, a kako Dara kaže, njeni prijatelji smatraju da je ona ponekad manipulator, sa čim se pevačica nije saglasna.

- Kažu svi da sam ja manipulator, društvo oko mene, kao "opasna si", ali nisam. U ljubavi, kad volim, kod mene nema igrarije nikakve - rekla je Dara.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Informer

Pogledajte još