MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ZADRUGU POSLE ABORTUSA: Lazare, ti me više ne interesuješ, ne mogu da te gledam (VIDEO)

Miljana Kulić juče je abortirala dete Lazara Čolića Zole, nakon što je oko podneva stigla u Klinički centar Niš. Tamo je provela čitav dan, a tokom noći vratila u rijaliti. Lazar ju je sve vreme pratio, iako ga je ona ignorisala. U jednom trenutku, izašla je da pričaju i tada se i rasplakala:

- Loše sam jako. Baš sam sada loše. Uopšte nisam dobro. Ni do kakve priče mi nije. Mama se onesvestila, mnogo joj je loše. Lazare, nije mi ni do čega. Pijem lekove na četiri sata, pritisak mi je visok - rekla je ona i dodala:

- Ti znaš Lazare šta si radio, sve se snima, znaš šta si pričao za stolom, imao si bubicu.

Lazar, ipak nije znao o čemu ona priča.

- Šta sam pričao? Maja me je za tebe pitala pet puta. Hajde da je zovemo.

- Ne zanima me, nije mi ni do Maje, ni do tebe. Samo mi je do Željka. Nije mi psihički dobro. Sada me je sve stiglo. Nemam šta da ti pričam, ceo dan sam bila u bolnici i jako mi je loše bilo. Ne priča mi se ni sa kim, ni do kakve veze mi nije. Od sutra sam kod psihijatra. Svi mi smetaju, iz kuće svoje sam pobegla, mami nije dobro. Produkcija me je dovezla - pričala je Miljana i plakala...

- Morala sam da ležim, mnogo sam krvarila... Lazare, ti mene više ne interesuješ. Ne mogu da te gledam zbog svega... Mnogo si me ponižavao i loših stvari mi uradio u životu - jecala je Miljana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.