OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Anabela Bukva: Nisam srećna što moram da idem pod nož

Pevačica Anabela Bukva nedavno se suočila s ozbiljnim zdravstvenim problemom, i to zbog silikona! Naime, kako je ispričala za "Alo!", pevačici je na rutinskoj lekarskoj kontroli otkriven deformitet na jednoj dojci, koji je nastao usled promena na implantima starim 20 godina. Zbog toga, Anabela će uskoro morati pod nož, kako bi izvadila stare silikone i zamenila ih novim, te tako sprečila ozbiljnije zdravstvene komplikacije.

- Igrom slučaja sam otkrila da imam problem. Dok se Luna letos oporavljala od operacije grudi, ja samo otišla na redovnu kontrolu. To je bila dobra odluka, jer nisam bila na pregledu osam godina, odnosno još od treće trudnoće - rekla je Anabela i dodala da je tada otkrila da nešto nije u redu sa njenim silikonima.

- Ispostavilo se da imam problem na jednom implantu koji treba da se ukloni, kako ne bi došlo do većih komplikacija. Srećom, još nije ništa ozbiljno, ali može da bude. Prošlo je 20 godina otkako sam stavila silikone u grudi, a za to vreme imala sam tri trudnoće. Sve to utiče na deformaciju grudi, ali to se srećom ne vidi golim okom, ali su promene primetne na ultrazvuku - rekla je Anabela i dodala da je nimalo ne raduje što mora da ide na operaciju.

- Deformitet koji imam zaseca mišić i dalekosežno, to može da napravi ozbiljne zdravstvene probleme. Nisam srećna što moram da idem pod nož - kaže pevačica i ističe da se ipak nije pokajala što je pre dve decenije povećala grudi.

- Povećala sam grudi jer sam htela da rešim kompleks koji sam dobila posle operacije tumora na dojci. Tada mi je jedna dojka izgledala normalno, a druga nije. Sada sve prepuštam doktoru koji je operisao Lunu jer je uradio odličan posao. Nije isključeno ni da ću ugraditi veće implante nego što sam imala, pošto sada postoji višak kože u tom predelu i lakše bi bilo da se to popuni silikonom, nego da se koža uklanja - kaže pevačica koja je nedavno uživala u društvu bivšeg supruga Andreja Atijasa.

- Andrej i ja smo nedavno izašli u Sarajevu sa kumovima i prijateljima. Ostali smo u dobrim odnosima jer nas i dalje vezuje ćerka, prijatelji, kumovi... Mi smo se udaljili kao ljubavni par, ali to ne znači da ne možemo zajedno da odgajamo dete - rekla je pevačica i dodala:

- Ne verujem više u brak, pošto to nije garancija da će neki odnos opstati. Andreju i meni nikada nije falilo ljubavi već su nas udaljile druge stvari - kaže pevačica.

Izvor: Alo.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.