ZA NJEGA JE IGRA U ZADRUZI ZAVRŠENA: Darko Petkovski Spejko otkrio istinu o odnosu sa Tarom Simov (VIDEO)

Prošle noći se u Beloj kući odigralo još jedno izbacivanje, a nominovani zadrugari su bili Darko Spejko i Dragana Stojančević.

Naime, od strane zadrugara nominovana je Dragana, koja je bila potrčko sa Gagijem Đoganijem, dok je Darko dobio najmanju podršku publike, pa je zbog toga nominovan.

Voditelj Ognjen Amidžić došao je po nominovane zadrugare, pa su iz izolacije prešli u novi deo "Zadruge", tačnije u Dubiozu, gde se odigrala još jedna igrica za dupliranje glasova.

Nominovani zadrugari su igrali veoma zanimljivu igru, u kojoj je trebalo da što više novčića ubace u činiju, za tri minuta. U ovoj igrici je bila za nijansu uspešnija Dragana, pa su njoj duplirani glasovi.

Nakon dupliranja, voditelj je saopštio rezultate, a Dragana je imala 52 procenata glasova publike, dok je Drako osvojio 48.

Zadrugari su odmah pohrlili da se pozdrave sa Spejkom, ali i da zagrle Draganu i da joj čestitaju zbog opstanka.

Zadrugar Darko Spejko je odlukom glasova publike ove noći zvanično i zauvek napustio najpopularniji rijaliti u regionu, a voditeljka Dušica Jakovljević ga je spremna dočekala u studiju kako bi zajedno sumirali utiske o svemu što mu se tokom njegovog učešća dešavalo.

Oni su se odmah osvrnuli na njegovu neaktivnost koja je bila evidentna, a on je imao i obrazloženje zbog čega dozvolio da ostavi takav utisak.

- Razmišljao sam, ova Zadruga je potpuno drugačija od ostalih rijalitija, ja sam sebi dao maksimum 2-3 meseca. Ušao sam u kuću u toku trudnoće Miljane Kulić, nisam imao stav. Ušao sam na dan kad je otkriveno da je trudna, a izašao kad je otišla na abortus. Ja nisam imao svoj stav, nisam mogao da se snađem i ne kajem se ni zbog čega - priznao je Darko.

Međutim, on je bio u žiži javnosti kada je poljubio Taru Simov, ali ni to nije bilo dovoljno da se pokrene.

- Ja sam njoj brojao cigarete, zato što je mlada devojka. Ja sam bio aktivan dok smo igrali igrice, košarku i tako dalje. Mislim da je Tara samo htela da privuče pažnju nekim komentarima, mi smo podsvesno znali da ništa neće biti od toga. Ostali smo u dobrim odnosima, čuo sam je tražila svojim obožavaocima da me podrže. Otkrivam da je Tara jedan od mojih favorita i samo treba da izdrži - rekao je Darko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još