OBEĆALA DA ĆE PRAVITI HAOS U BELOJ KUĆI: Marijana Zonjić ušla u Zadrugu 3 (VIDEO)

Marijana Zonjić postala je prepoznatljiva javnosti kada je postala učesnica Zadruge 2, a sada je odlučila da se nikad spremnija vrati na velika vrata i napravi totalni haos u Beloj kući.

Ona je u studiju obavila razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, a već na samom početku je uzela na zub Jelenu Pešić, za koju je sigurna da je neiskrena i nimalo naivna.

- Ja nemam problem sa tim da kažem sve što mislim. Što se tiče Pešićke, Tare... ona previše glumi damu, a čula sam da uopšte nije takva. Priča se da je kontra od toga, da voli da pije i da uopšte nije tako povučena. Možda ću o Tari promeniti mišljenje, ali previše je napadna - rekla je Marijana.

Međutim, urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević je otkrio svima da je Marijana zvanično u vezi sa Borom Santanom, iako je ona odbijala da potvrdi ovu informaciju u studiju. Ali, ono što niko nije očekivao od nje jesu negativni komentari koje je imala na račun pojedinih takmičara.

- Neću ništa otkriti za sad, mi smo živeli zajedno. Ja njega gotivim i drag mi je. Vidim da se vrti oko Šopićke, ali srediću ja to. Bane i Ivana, bljak. Što se tiče njega, nebitni su mi i neinteresantni. Vidi se da se samo potencira priča sa njene strane samo da bi ona opstala. Zola? Ja ne znam ko Miljanu može da voli, ali dobro. Bila je igrica da bira između mene i Maje, jer se čuo sa mnom. On je meni pisao, a pitala sam ga za Miljanu. Rekao je da ga ne zanima. Što se tiče Stanije, videle smo se i dalje smatram da je dobra osoba, ali mislim da je na naš odnos uticao Marko, jer ja sa njim nisam dobra - rekla je Marijana.

Marijana ne krije da su je Lea Šekarić i Milica Kemez razočarale, a sve zbog toga što smatra da su se lažno predstavljale pa pred kamerama stvorile sasvim drugu sliku o sebi.

- Sa Minom sam se družila, čula sam se sa njenom mamom i smatram da treba malo da se podigne. Rekla mi je da je klonula i da je to katastrofa, ali i da treba da sluša Lepog Miću. Lea i Kemez su mi delovale kao fine devojke, kad ono... - rekla je Marijana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još