RADA MANOJLOVIĆ MESEC DANA U DEPRESIJI ZBOG ČELNIKA "GRANDA": Pevačica snimila album "Dobrodošao u klub", Saša Popović nije hteo da ga objavi

Popularna pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i javno priznala kakvu je neprijatnost doživela od direktora "Grand" produkcije Saše Popovića.

Naime, pre osam godina Radi su Filip MIletić i Miloš Roganović ponudili kompletan album "Dobrodošao u klub". Međutim, ona ga nije snimila, jer nije bio za to Saša Popović koji je u tom periodu birao pesme za zvezde "Granda".

Rada je to teško podnela, a detalje je ispričala u emisiji "Maksimalno opušteno".

- Svi znaju za Severinin album gde su "Bred Pit", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub". Ceo taj album sam snimila. Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo...". Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mesec dana nakon toga - rekla je Rada, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove "Marakana" i "Alkotest".

Izvor: Pulsonline.com
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još