SNIMA SE SERIJA O ACI LUKASU: Ceo svoj život pevač prenosi na televizijsko platno

Snima se TV serija o popularnom folkeru Aci Lukasu. Jedna poznata beogradska producentska kuća sprema serijal o burnom folkerovom životu i karijeri, u kome će popularnog pevača glumiti ili Dragan Jovanović ili Srđan Žika Todorović, a njegovu bivšu ženu Sonju najverovatnije mlada Teodora Bjelica.

- Aca je dobio pozamašan honorar, ali on neće igrati u seriji, već će učestvovati u pisanju scenarija i izboru glumaca. U užem izboru za Lukasovu ulogu su Gagi i Žika, koji su inače i Acini omiljeni glumci. Još nije odlučeno ko će igrati Sonju, ali je u opticaju mlada glumica Teodora Bjelica koja veoma liči na Lukasovu bivšu. Ona je u filmu "Afterparti" pokazala da joj nije problem da se skine gola, pa se takve scene očekuju od nje i u seriji o Aci Lukasu - priča dobro obavešteni izvor i podseća da je Teodora ćerka glumice Gordane Bjelice, čuvene Poparine sekretarice iz serije "Srećni ljudi".

Lukas je rešio da u seriji otkrije neke tajne, kojima će iznenaditi gledaoce.

- Aca scenaristima prepričava ceo svoj život, od najlepših do najružnijih momenata. Nekoliko epizoda će biti posvećeno onim danima u kojima je Lukas bio na dnu. Dakle, biće kadrova u kojima se Aca kocka, gubi ogroman novac u kazinima, kako se odaje narkoticima, ali i kako uspeva da nastavi život posle velikih gubitaka. Naravno, biće tu i delovi kada je Aca bio na samom vrhu karijere: koncerti kojima je obarao rekorde posećenosti, njegov humanitrni rad... - priča izvor.

U seriji će, pored Sonje, biti pomenuta i Acina prva supruga Svetlana, sa kojom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, ali i druga Nataša, sa kojom je dobio Andreja. Međutim, još se ne zna ko će njih glumiti.

- Svima je poznato koliko Lukas voli žene, pa će se u nekim epizodama pojavljivati i dame koje su mu kratko grejale postelju, ali i poslednja devojka, misica Jovana Doroški, s kojom je u vezi od letos - priča izvor i dodaje da cela ekipa serije očekuje veliku gledanost.

- Aca izaziva veliku pažnju šta god da uradi. Siguran sam da će televizija koja otkupi ovu seriju oboriti rekorde gledanosti.

Izvor: Informer
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.