Revija Victoria's Secret donjeg veša

Rosie Huntington-Whiteley, britanska manekenka koju sada svi prepoznaju kao „zamenu“ za Megan Fox u novom delu „Transformersa“ (Transformers: Dark of the Moon), zablistala je na reviji najnovijih modela sexy donjeg veša Victoria’s Secret.

U njujorškom Lexington Avenue Armonyju, 10. novembra, Rosie, zajedno sa planetarno popularnom „srpskom snajom“ Adrianom Limom, ali i ostalim super-zgodnim „anđeli“ – ambasadorkama popularnog brenda – prošetala je pistom na šouu pod nazivom „Victoria’s Secret Fashion Show“. A na lepoticama najnoviji modeli korseta, push-up brushaltera, čipkastih gaćica... A sve to prepuno ukrasa svih vrsta. Magija za oči dama, a možda još više njihovih partnera!

Međutim, ako je nešto ostavilo brojnu publiku bez daha, onda su to raskošna krila sa potpisom Juliette Meurisse, koja je Rosie vrlo samouvereno prošetala dok su je iz prvih redova gledali: Gerard Butler, momci iz benda Kings of Leon i Maroon 5, glumac Adrian Grenier zajedno sa glumicom Malin Akerman, Paris i Nicky Hilton, pevačice Natasha Bedingfield i Thalia...

Da bi šou bio potpun, muzički nezaboravan momenat priredila je Katy Perry koja je promenila čak tri šarene odevne kombinacije. Popularna pevačica otpevala je svoj hit „Firework“ nekoliko minuta pre nego što su manenke zavrtele kukovima u najnovijim modelima Victoria's Secret.

Nešto posle Katy, nastupio je Akon sa pesmom „Angel“, koju je glumac Vin Diesel ispratio sa rukama u vazduhu.

Ako brend Victoria's Secret zna nešto napravi, onda je to dobar ne-samo-modni šou!

A sav taj raskoš je otprilike izgledao ovako iz „oka“ kamere kanala ITN...

Katarina Milovanović

Pogledajte još