KALIOPI U SUSRET KONCERTU: Zagrljaj sa Beogradom je uvek poseban doživljaj

Žena specifične boje glasa - Kaliopi, obožavana i voljena u celom regionu, kojoj je njena "Crno i belo" donela planetarnu popularnost, u okviru turneje po Srbiji dolazi i u Beograd 9. novembra u Kombank Dvoranu sa početkom u 20 h.

Možemo slobodno reći da je Kaliopi miljenica publike u Srbiji. Ona iza sebe ima veliki broj samostalnih beogradskih koncerata na kojima se uvek tražila karta više. Za nju kažu da je jedna od najboljih pevačica Balkana svih vremena, prema kojoj Beograđani gaje posebnu emociju. Za ovaj koncert Kaliopi sprema nešto posebno i jedva čeka da predstavi publici novi koncept koncerta.

- Ja svoju publiku osećam i doživljavam kao sastavni deo benda i glavnog saučesnika stvaranja magije. Trudim se da ih što više opustim i maksimalno uključim u celu priču. Na kraju se sve pretvori u jednu veliku feštu! Koncert preraste u praznik i nema ništa lepše nego videti njihove izraze lica na kraju koncerta, dok nas ispraćaju burnim aplauzima... A naš poklon je najdublji izraz zahvalnosti te večeri.

Na pitanje kako se priprema i šta traži pred koncert otkrila je da su joj dovoljne samo dve stvari a to su voda i jedan veliki zagrljaj sa bendom.

- Pred koncert se svi okupimo u veliki krug i zagrlimo se. Jednom prilikom smo bili rastavljeni u posebnim garderobama i izlaz na scenu je bio odvojen, pa tako nismo uspeli da izvedemo naš poseban ritual pred koncert. Koncert je počeo i nešto mi nije išlo kako treba, tako da sam prekinula koncert i obratila se publici. Objasnila sam da je razlog malih neočekivanih tehničkih malera, to što se nismo zagrlili pred koncert i onda sam ceo bend zamolila da to uradimo na bini. Publika je to veoma emotivno pozdravila burnim aplauzom i smehom, pa smo u dobrom raspoloženju nastavili dalje! Koncert je na kraju bio fenomenalan! - izjavila je Kaliopi.

Kaliopi se neizmerno raduje beogradskoj publici i čarolijama sa njom, 9. novembra u Kombank Dvorani.
Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i online na www.tickets.rs.

Pogledajte i video kojim Kaliopi poziva ljubitelje muzike da uživaju i pevaju sa njom njene brojne hitove: "Rođeni" ("Bato"), "Crno i belo", "Kofer ljubavi", "Vučica", "Melem", "Znam da te volim", "Presuda", "Nevinost", "Rođendan".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.