Majka i dete

Tri sjajne glumice u potresnoj životnoj drami o ženama koje se bore za sebe, svoje živote i snove.

Pre skoro 40 godina, 14-godišnja devojčica je ostala u drugom stanju a dete je dala na usvajanje…

Dolazimo do sadašnjice gde upoznajemo tri različite žene, koje se svaka na svoj način grčevito bore da održe kontrolu nad svojim životima. Tu je Elizabet (Naomi Vots), pametan i uspešan advokat koja koristi svoje telo za napredovanje. Kad god oseti da nema glavnu reč i da ne može da kontroliše situaciju ona poseže za svojim seksepilom – bilo da započne vezu sa šefom (Semjuel L. Džekson) kad posumnja da on pokušava da započne jednu drugu, ili da nađe način da iskontroliše svoju preterano ljubaznu komšinicu i muža (Karla Galo i Mark Blukas).

Keren (Anet Bening), s druge strane je ogorčeni profesionalac za brigu o zdravlju koja je očigledno vrlo emotivna ali to ne pokazuje. Ona je odbacila svoju ćerku s 14 godina i to nikad nije prežalila – njena ogorčenost je inspiriše da se iživljava na svim ljudima oko nje – čak i nad finim čovekom s posla kome se nesumljivo dopada (Džimi Smits).

I konačno, Lusi (Keri Vošington) je žena koja nije uspela da dobije dete sa svojim mužem, pa je odlučila da se okrene usvajanju kako bi ispunila želje svoje porodice.