VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ, UBACIĆU TE U KAVEZ: Ermina Pašović žestoko napala Ivanu Krunić (VIDEO)

Gosti na radiju "Amnezija" bili su Ivana Krunić i Marko Janjušević Janjuš, koji su prokomentarisali temu o kojoj bruji celo imanje. Otkad je Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka, ušla Ivanin odnos sa njim se totalno promenio.

- To je bila njegova zezancija naravno, ko je malo inteligentan, ne bi me posavetovao takvu stvar, naravno da je bio ironičan. Savete koje mi je dao, zadržaću za sebe. Prosto to su neki saveti koji nisu vezani za dotičnu osobu. Nema potrebe da se borim za nešto za šta ne vredi da se borim. Nas dve ne treba da budemo neki neprijatelji ovde. I ja da sam na njenom mestu, osećala bih se sigurno tako, ali nema potrebe - izjavila je Ivana, a onda je Ermina upala u studio i obračunala se verbalno sa Krunićevom.

- Šta znači? Hoćeš da kažeš da sam inscenirala? Jesi li ti realna? To stvarno misliš? Ti si za mene najbolesnija devojka! Devojka koja misli da je sve to namerno napravljeno, a poslednja dva dana me pitaš da li sam dobro, šta tebe boli k*rac za to? Bože sačuvaj, daj joj mozak! - odbrusila je Ermina i izašla napolje.

Međutim, nedugo potom se ponovo vratila u studio, jer su je opet dotakli Ivanini odgovori na pitanja novinara.

- Da li ti čuješ šta izjavljuješ ovde? Ti zaista nisi dobro! Vodi računa šta pričaš! Ima da je ubacim tamo u kavez - izjavila je Pašovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još