VOLIM JA TAKO SVOJU SUPRUGU DA IZVEDEM NA SUDAR: Stefan Buzurović se našalio na račun saobraćajne nezgode, Adam Đogani oštro odgovorio (FOTO)

Stefan Buzurović je prvi put javnog progovorio o saobraćajnoj nezgodi koju su on i njegova supruga Danijela imali sa Adamom Đoganijem.

Gostujući sinoć u emisiji "Amidži šou", Stefan se osvrnuo na ceo ovaj incident:

- Za udes koji se dogodio je kriva nesmotrenost - izjavio je voditelj, a na pitanje čija nesmotrenost je u pitanju, uz osmeh je odgovorio:

- Nesmotrenost. Videćemo čija će to personifikacija biti.

- Mi smo roditelji dvoje dece, a ja ponekad volim ženu da izvedem na sudar jer mi se retko pruža prilika - ponovo se našalio Buzurović.

Sve ovo je veoma razljutilo Adama, te mu je poslao oštru poruku putem Instagrama.

- Poslednji put se obraćam povodom nesreće jer meni nimalo nije smešno to što se dogodilo. On pravi šalu na račun nesreće u emisiji? Bravo. Meni nimalo nije do šale sa takvim stvarima. Zatim, to što si roditelj, svaka čast, poštujem, ali to ne znači da ne može da ti se desi saobraćajna nesreća ili da samim tim imaš manje odgovornosti. Pritom, znate da sam povređen, niti ste pitali kako sam niti bilo šta drugo, ja znam da ste vi, hvala Bogu, dobro. I pitao sam vas na licu mesta i ništa mi niste odgovorili. Budite ljudi. Bitno je da smo živi i zdravi, sve pare ovog sveta nam to ne mogu nadoknaditi. Shvatite to!

Autor: Nadlanu.com/N.P
Foto: adamdjogani/Instagram

Pogledajte još