Đoković: Lodra je zaslužio pobedu

BEOGRAD, 11. novembra 2010. (Beta) - Srpski teniser Novak Đoković rekao je  da ga je Francuz Mišel Lodra zasluženo pobedio, u trećem kolu Mastersa u Parizu.

Đoković je izgubio od Lodre sa 0:2 u setovima (6:7, 2:6) i neće odbraniti titulu koju je prošle godine osvojio u dvorani Bersi.

"Svaki put kada je bilo važno, kada mi je bio potreban poen, Lodra je odlično servirao. Sjajno je igrao voleje i čestitam mu na tome. Pojačao je kada je bilo potrebno i zaslužio je pobedu", rekao je Đoković.

Đoković će imati nekoliko dana odmora, nakon čega će od 21. do 28. novembra učestvovati na završnom ATP turniru u Londonu.

"Imaću više vremena za odmor. Osećam da mi je to potrebno, pošto želim da odigram najbolje što mogu u Londonu", rekao je treći teniser sveta.

Đoković će predvoditi reprezentaciju Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Francuske, od 3. do 5. decembra u Beogradskoj areni.

On je rekao da nije previše zabrinut zbog poraza, ali da "super brza" podloga u dvorani Bersi odgovara igračima koji igraju napadački, kao što igra Lodra.

"Nikada nisam video tako brzu podlogu, ne računajući travu. Ali, u Beogradu ćemo postaviti podlogu koja nama odgovara", dodao je on.

Pored Đokovića, na završnom ATP turniru u Londonu učestvovaće Rafael Nadal, Rodžer Federer, Endi Marej, Robin Soderling, Endi
Rodik, Tomaš Berdih i David Ferer.

Pogledajte još