MIKI ĐURIČIĆ NEĆE VIŠE DA PRIČA O LJUBAVI IZ "ZADRUGE": Imam mangulice, ništa drugo me ne zanima!

Nova rijaliti sezona je počela, ali među učisnicima nije veteran ovog TV formata Miki Đuričić. On dane provodi u odsluženju kazne u svojoj kući u Kupinovu, jer je zbog fizičkog napada na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u rijalitiju "Zadruga 2" osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

- Nemam više šta da pričam za medije, prestao sam sa rijalitijima, sada se bavim poljoprivredom. Kupio sam svinje, mangulice, ništa drugo me ne zanima. Šta ima da se intervjuiše jedan Miki iz Kupinova, šta nekoga briga šta ja radim? Nemam šta da kažem više - vikao je Đuričić na novinare koji su ga posetili u Kupinovu, tvrdeći da ga popularnost ne zanima iako je bio u nekoliko rijalitija.

- Nemoj ništa da im pričaš! Ništa ne govori, Bato - vikao je Miki s prozora na komšiju koji je pokušavao da opravda njegovo ponašanje:

- Znam ga otkada je rođen, ljuljao sam ga u kolevci. Ume da plane, ali nije nasilan. Sada vodi mirniji život nego ranije, posvetio se domaćinstvu. Nabavio je svinje i gaji ih.

Meštani kažu da pored toga što je kažnjen, Miki ima pravo da izađe na nekoliko sati svakog dana te da tada ode pravo u kafanu. Lokalni prodavac sladoleda mu na biciklu donosi poslasticu, pa je on plaća i preuzima preko kapije. U obližnjoj prodavnici rekli su da Đuričić ne svraća kod njih otkada ima nanogicu.

- Zbog ograničenog vremena kretanja uglavnom mu drugi nose hranu. On ne svraća - kažu.

Međutim, da Miki nađe vremena za kafenisanje, druženje i kartanje, potvrdili su u obližnjoj kafani.

- Dođe i sada kad ima nanogicu, sedne da popije kafu. Voli da se druži, popriča, odigra partiju tablića i preferansa. Nije istina što pričaju da se kocka, karta se, ali to sa prijateljima da prekrate vreme i zabave se. Videla sam sve što mu se desilo u "Zadruzi 2" i mislim da je taj nasilan čin bio samo zbog zatvorenog prostora. Ume on brzo da plane i iznervira se, ali se isto tako brzo i ohladi, nije on loš čovek. Koliko dolazi ovde, nikada nije napravio incident - tvrdi konobarica.

Nakon fizičkog napada i šamara koji joj je udario u "Zadruzi 2", Miki ima zabranu prilaska Suzani Perović. Pojavile su se brojne spekulacije da su se njihovi susreti nakon rijalitija nastavili, i to baš u Kupinovu.

- Sa tom ženom nikakve veze nemam, imam zabranu prilaska! Niti je dolazila niti smo se videli - poručio je ljutito Miki novinarima "Blica".

Komšije potvrđuju njegovu priču da Perovićevu u selu nisu videli.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.