ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 12. novembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najviše pažnje posvetili su primeni zakona o zabrani pušenja u zatvorenim prostorijama, otklanjanjU posledica zemljotresa u Kraljevu i raznim društvenim i ekonomskim temama.

ALO - List piše o tome da je u centru Zaječara upucana keruša, dok je dojila mladunce "Cvili Srbijo!!!"

BLIC - "Artemije osniva novu crkvu" o tome da je penzionisani episkop raško-prizrenski oktazao poslušnost svetom arhijerejskom saboru SPC. "Tužila sam Koštunicu", majka ubijenog premijera Mila Đinđić govori za list. "Terzić prešao granicu iako za njim postoji poternica" o tome da se predao bivši predsednik FŠ.

VEČERNJE NOVOSTI - "Niko u vlasti ne sme primiti veću platu", intervju predsednika Srbije Borisa Tadića. "Terzić se predao uz nagodbu" o tome da je bivši predsednik FŠ-a u centralnom zatvoru. "Nevolja ne ide sama", izjava gradonačelnika Kraljeva.

DANAS - "Vojska ne skriva Ratka Mladića", intervju Svetka Kovača, direktora Vojnobezbednosne agencije. "Štada u minusu zbog Srbije" o problemu likvidnosti veledrogerija u Srbiji. "Demokrate neće cepati svoje blanko ostavke", povodom predloga LDP-a da stranke koje su za evropske integracije odmah "oslobode" svoje poslanike.

KURIR - "Terzic: Ja doš'o!" o predaji bivšeg predsednika FŠ.

PRAVDA - List prenosi saznanja o razlozima predaje bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića "Terzić se nagodio da razotkrije fudbalsku mafiju". List piše i da Stanko Subotić Cane okrivljen za šverc cigareta nudi pogodbu sudu "Cane nudi pet miliona evra za jemstvo".

POLITIKA - "Majstore vuku za rukave" o obnavljanju objekata u Kraljevu. "Pušači nervozni, ali disciplinovani" o prvom danu primene zakona o zabrani pušenja. List ekskluzivno objavljuje novi izlged saobraćajnih i vozačkih dozvola.

PREŠ - Prvi dan primene zakona o zabrani pušenja "Pušači traže paradu!". "Terza pao s neba u zatvor"

PREGLED - O građevinarstvu u Srbiji "Neimari hoće nove podsticaje". "Srbija će imati avio kompaniju", poručuje ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Pogledajte još