POTRESNA ISPOVEST MIRKA GAVRIĆA: Pevač progovorio o prevari i bolnom razvodu (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" su igrali "Igru istine" gde su međusobno odgovarali na postavljena pitanja.

- Želim da Mirko kaže sve što ima o bivšoj supruzi i kada je saznao da se dopisuje sa drugim pevačem? - glasilo je pitanje za Mirka Gavrića.

- Sve vezano za to je počelo pre mog ulaska u "Zadrugu 2", saznao sam to kad sam izašao i shvatio sam da postoje promene neke. Od nje sam zahtevao da bude pametna dok sam ja ovde. Dobio sam čudan odgovor, tad mi on nije bio jasan. Rekla mi je: "Šta god da se dogodi, ja ću da te čekam". Ja sam neko ko je iskren u svakom odnosu. Dete sam koje je odraslo bez oca i znam da ne bih voleo da uđem u brak znajući da će da se završi kao moj. Saznao sam da ima nekog. Tražio sam način kako da izađem odavde, pokušavao sam da sakrijem ono što znam. Nisam mogao da znam da li je to istina. Znate svi kako sam izašao. Neke stvari nisam sebi smeo da priznam. Ona je sve manje imala vremena za mene - rekao je Mirko pa nastavio:

- Pričalo se o inostranoj turneji sa tim dotičnim pevačem. Počeli smo da spavamo odvojeno. Dešava se 14. mart ove godine, taj dan smatram najtežim trenutkom mog života. Došla je, probudila me je, plakali smo dok smo pričali. Počeo sam da verujem da se odnos menja. Rekla je da želi sa mnom da priča. Rekla mi je da ne želi da se svađamo. Rekla mi je da nikada nije bila srećna i da me ne voli i da hoće razvod. Nije mi bilo jasno, osetio sam se u tom trenutku kao utabana cigareta. Ujutru je otišla na put, a rekla mi je da hoće da iseli stvari iz stana. Jedna osoba, neću njeno ime da spominjem, Dragana je rekla svašta jednoj osobi kojoj su te stvari mogle samo da budu jasne njoj i meni. Suočio sam se sa rečenicom da je linija između ljubavi i mržnje vrlo tanka. Posle toga je počeo medijski linč da ja nemam posao, da me ona izdržava. Od tada tri puta merim, dok ne presečem. Srećan sam što sam doživeo takvu ljubav... - rekao je Mirko Gavrić s knedlom u grlu.

Zadrugari nisu mogli da veruju kako Mirko nije na vreme osetio tu promeni u njenoj emociji, već je poricao u sebi da se zapravo dešava.

- Što je nisi pitao da li te vara? Ne razumem kako nisi shvatio to - govorila je Iva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još