W BREND STIŽE U BEOGRAD: Inovativni koncept života u srpskoj prestonici!

W, jedno od najinovativnijih i najuzbudljivijih imena u svetu hotela i brendiranih stanova, nastao je iz kulture i urbanog haosa Njujorka 1998. godine, a sada stiže i u Beograd i to u Belgrade Waterfront!

Više od 60 W hotela i 15 W brendiranih rezidencija posluju pod okriljem Marriott International, najveće svetske kompanije u segment brendiranih stanova. Ovi ekskluzivni apartmani nalaze se isključivo na najprestižnijim svetskim destinacijama, kao što su London, Holivud i Majami, a uskoro će se i Beograd upisati u ovu listu.

Brendirani stanovi predstavljaju inovativni koncept života za one koji žele svakodnevno hotelsko iskustvo. To su stanovi u vlasništvu kupca, koji nude život po standardima vrhunskih hotela. Brendirani stanovi često se nalaze u zgradi u kojoj je smešten i hotel istog brenda, što će biti slučaj i sa W Residences Belgrade. Stanari imaju mogućnost da koriste usluge i pogodnosti hotela, poput bazena, spa, sportskih i ostalih sadržaja najvišeg kvaliteta.

W je posebno poznat po jedinstvenoj Whatever/Whenever® usluzi, osmišljenoj tako da život po W standardima bude neuporedivo iskustvo. Ovaj koncept gostima hotela i vlasnicima brendiranih W stanova omogućuje da dobiju sve što požele, kad god to požele, bez potrebe da napuštaju svoj dom ili apartman.

U srpskoj prestonici, otvaranje W Residences Belgrade W Residences Belgrade i hotela W Belgrade planirano je za 2022. godinu.

168 BRENDIRANIH STANOVA

W Residences Belgrade će domaćim i stranim kupcima ponuditi 168 brendiranih stanova, veličine od 40 do 140 kvadratnih metara. Stanari W Residences Belgrade imaće pristup svim poznatim sadržajima i uslugama u okviru W Belgrade hotela: Whatever/Whenever®, W LivingRoom, jedinstvenom rooftop konceptu sainfinity WET® bazenom i barom, Away® Spa, FIT® modernom fitnes centru i drugim pogodnostima.

Enterijer beogradskog W, u skladu sa globalnim nastojanjem brenda, biće inspirisan lokalnim kulturnim i istorijskim nasleđem. Samo zdanje u kome će biti smešteni hotel i W brendirani stanovi inspirisano je arhitektonskim nasleđem Beograda, njegovim reprezentativnim primercima moderne, ali i njegovom monumentalnom brutalističkom arhitekturom. Jedna od centralnih tema i inspiracija za dizajn W hotela i rezidencija je beogradska tradicija, u koju spadaju i poznate beogradske kafane i boemstvo, u savremenoj dizajnerskoj interpretaciji. U dizajnerskim detaljima ogledaće se srpska istorija i kultura, a za delove dizajna biće zaduženi i lokalni umetnici.

KOMFOR, LUKSUZ I UDOBNOST

W brendirani stanovi u Beogradu namenjeni su onima koji su stalno u pokretu i koji uvek žele više: urbanim, kreativnim i ambicioznim osobama koji posebno cene luksuz i udobnost. Za takve osobe, W je uvek početna tačka uzbudljivih životnih iskustava, putovanja, koncerata i dešavanja, koje ih iznova pune novom motivacijom, daju energiju da čine više i idu dalje.

W brend će srpsku prestonicu pokrenuti i svojim uzbudljivim stilom i kalendarom ekskluzivnih W događaja, koji će pratiti najnovije svetske trendove iz oblasti dizajna, mode i muzike.

NA OBALI REKE

Beogradski W hotel i W Residences Belgrade nalaziće se na spektakularnoj lokaciji na samoj obali Save, u okviru novog centra grada, Belgrade Waterfront-a. Zgrada će imati direktan izlaz na Sava Promenadu i biće smeštena između Savskog mosta i BW Residences, prve useljene zgrade Belgrade Waterfront-a. Između ostalog, ova jedinstvena lokacija omogućuje da infinity bazen na vrhu zgrade ima zadivljujući pogled na reku.

Belgrade Waterfront je projekat koji na obali reke, a u samom centru grada, stvara urbanu zajednicu nudeći kvalitetnu stambenu ponudu, raznolike komercijalne i sadržaje za provođenje slobodnog vremena na dohvat ruke. U okviru Belgrade Waterfront-a biće izgrađena i najviša zgrada u Srbiji, Kula Beograd, sa spektakularnim javnim vidikovcem na vrhu. Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, takođe će biti deo projekta, sa sjajnom ponudom domaćih i svetskih brendova, te velikim gastronomskim izborom, bioskopima i brojnim mogućnostima za zabavu i opuštanje.

Početak prodaje brendiranih stanova W Residences Belgrade planiran je za kraj 2019. godine.

Foto: Promo

Pogledajte još