POTRESNE SCENE POSLE KIRETAŽE: Miljana Kulić želela da sahrani fetus?!

Miljana Kulić izašla je iz rijalitija kako bi otišla na kiretažu, a u stopu je pratila Marija Kulić. Celokupna situacija jako je pogodila rijaliti mamu, a nakon intervencije ona je tražila da vidi, odnosno sahrani nerođenu bebu, odnosno fetus.

- Bilo je strašno, jer se videlo koliko Miljana pati. Marija je bila izbezumljena. Pokušavala je da je smiri, pa koliko god da je i ona bila za abortus srce joj se kidalo. Na kraju je i njoj u bolnici pozlilo. Držala je Miljanu za ruku sve vreme, ali kad su videli da će se Marija srušiti izveli su je napolje. Najgore od svega je što se toliko dugo čekalo na intervenciju. Pet sati je prvo Miljana sa majkom prolazila kroz agoniju, a onda su je uveli u salu. Dali su joj anesteziju, i sve je jako brzo završeno. Međutim, pre nego što su je uspavali, rekli su joj da ne dira braunilu koja joj je bila zabodena u ruku, da se ne oblači, nego da nastavi da leži. Ona je naravno čim se probudila uradila sve suprotno. Počupala je braunilu, onda je onako ošamućena od anestezije i u polusvesnom stanju krenula da trči kroz hodnik i da doziva majku. Lekari su je jedva smirili i vratili u krevet, jer ona, iako je bila budna, zapravo i dalje nije bila svesna ničega. Počela je da plače i da bunca - rekao je izvor a onda do detalja citirao Miljanine reči.

- Molim vas, dajte mi bebu! Dajte mi moju bebu samo da je vidim, hoću da je sahranim bar. Bilo je jezivo, srce da prepukne. Svi su plakali sa njom. Sirota Miljana šta je izdržala, a i Marija sa njom. Jadne žene. Zola to ne može ni da zamisli, a i zabole ga. Zbog njegove neodgovornosti obe su prošle kroz pakao - završio je izvor potresnu priču o Kulićevima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.