DOBILA NARUKVICU VREDNU 18.000 EVRA: Luka Jović obasipa Sofiju Milošević skupim poklonima

Sofija Milošević i Luka Jović više ne kriju da su zajedno tako pažljivo kao što su to činili na početku, a ljubav koja traje već nekoliko meseci podržana je i od strane zajedničkih prijatelja i na društvenim mrežama.

Fotografije iz Portugala obišle su svet, a po nekima ovo je bio svojevrstan dokaz da atraktivna manekenka i fudbaler svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.

Prvo su uslikani zajedno u Madridu, pa su objavili istovremeno fotografije iz grada Sintra u Portugalu. Pritom, kako se čini, Luka čini sve da razmazi Sofiju, pa će se o detaljima njihove veze tek čuti.

Fudbaler Real Madrida nedavno je poklonio Sofiji narukvicu od 18.000 evra. Kako je dobro obavešteni izvor naveo, Jović mesečno troši desetak hiljada evra na Miloševićevu, a skupocenu narukvicu poklonio joj je za četiri meseca veze.

- Luka je znao da je Sofija navikla na život na visokoj nozi i pre nego što je s njom ušao u ozbiljnu vezu. Budući da je ona već bila s nekoliko njegovih kolega, kao i sa bogatim biznismenima, bilo mu je sve jasno. Upravo zbog toga je od samog starta počeo da je skupim poklonima i putovanjima iznenađuje.

- Kada su proslavljali četiri meseca veze, želeo je da joj kupi nešto što joj niko od bivših momaka nije kupio i što će nadmašiti sve što joj je on kupio dotad, pa je izbor pao na skupocenu narukvicu od 18.000 evra - ispričao je izvor i otkrio da je poklon oduševio manekenku koja danima posle iznenađenja nije mogla da dođe sebi.

- Da bi iznenađenje bilo potpuno, Luka je sačekao da ga Sofija poseti u Španiji, a zatim joj je na večeri poklonio narukvicu. Ona nije mogla da veruje da je dobila nešto što je godinama želela, kao i da je Jović za samo četiri meseca bio spreman da kešira toliki novac za njen poklon. Bila je pod utiskom sledećih nekoliko dana, jer nikada nije dobila ništa tako skupo, koliko god da su njeni momci bili bogati i bavili se istom profesijom kao Luka - kaže izvor i ističe da se manekenka neko vreme plašila da nosi papreno skupu narukvicu, ali da otkako ju je stavila, ne želi da je skine.

- Sofija se u prvi mah plašila da ne izgubi narukvicu i nije želela da je nosi. Govorila je Luki da stalno gubi nakit, ali je on ubedio da nema potrebe da brine i da će joj u slučaju da izgubi narukvicu, kupiti istu takvu. To ju je nasmejalo i opustilo - završio je upućeni izvor.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.