POSLE SAZNANJA DA JE ZADRUGARKE IMITIRAJU, STANIJA DOBROJEVIĆ PORUČILA: Imale su dobru mentorku, neka se sad pokažu!

Atraktivna brineta Maja Marinković napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u treću sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu. Zbog povezivanja sa Stefanom Karićem, a zatim i Vladimirom Tomovićem, kao i zbog žestokih svađa sa Minom Vrbaški, Marinkovićeva je odmah dospela u žižu interesovanja.

Međutim, mnogi zadrugari su primetili i prokomentarisali da se Maja promenila od "Zadruge 2" i da je počela da kopira svoju nekadašnju prijateljicu iz rijalitija, superfinalistkinju koja je osvojila treće mesto u drugoj sezoni, Staniju Dobrojević. Čak je i Vladimir, koji je bio u vezi sa Stanijom, prokomentarisao da Marinkovićeva flertuje sa njim kako bi se osvetila Dobrojevićevoj zbog toga što je uplovila u vezu sa Markom Markovićem, prema kome je Maja gajila simpatije.

Prijateljica i PR menadžerka poznate starlete, Tamara Taša Radoman dala je zvaničnu izjavu povodom ovih dešavanja. Taša je prvo otkrila šta se dešava sa Stanijom, a zatim progovorila i o Maji.

- Stanija se pakuje za Ameriku i svaki trenutak gleda da provede sa porodicom i Markom - otkrila je Taša, pa nastavila:

- Stanija je upućena u dešavanja u "Zadruzi", čim je neko pomene, dobijemo na stotine poruka o tome. Stičemo utisak da je Stanija svakodnevno tema "Zadruge". Što se tiče Maje i Marijane Zonjić, imale su dobru mentorku, pa neka se prikažu - istakla je Tamara.

- Kod Maje se definitivno vidi da joj je idol Stanija, sama je to rekla u prošloj sezoni. Staniji je sve to simpatično, ali smatramo da bi bilo bolje da je svoja, nego što se toliko trudi da kopira - rekla je Stanijina PR menadžerka koja je prokomentarisala i Marijanu Zonjić.

- Što se Marijane tiče, Stanija nju i dalje voli, samo je zbog Marka prekinula komunikaciju nakon sukoba u emisiji "Zadruga - narod pita". Za nju mogu da kažu šta hoće, ali je ona dobar čovek i odan prijatelj, bar se tako pokazala. Videćemo kako će se stvari odvijati dalje - istakla je Tamara.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.