TIPIČAN PRIMER NESREĆNE ŽENE KOJA HRANI SVOJ EGO: Hejteri napali Anu Sević što je došla na Darkov koncert (FOTO)

Ana Sević bila je na koncertu bivšeg supruga sa naslednicom Lorenom što je mnogima bilo čudo s obzirom na to da se u poslednje vreme pisala da su u lošim odnosima.

Ona je zbog toga na Instagramu bila "osuđena" na negativne komentare, jer su mnogi smatrali da joj nije bilo mesto tamo.

Ipak, pevačica i voditeljka je za hejtere imala žestok odgovor.

- Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivši - napisao je korisnik društvenih mreža.

- A tu bih bila i da imam drugog muža i troje dece sa njim, jer znate, deca su najveće bogatstvo i ovaj osmeh na licu moje ćerke koju sam dovela na koncert njenog tate nema cenu. Ali vi na žalost to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumeti jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama.

Naime, ovu prepisku podelila je pevačica Andreana Čekić, Darkova kuma, koja je nedavno stavila tačku na vezu sa oženjenim muškarcem Markom Miloševićem nakon što je doživela fizičko nasilje.

-I ja im želim ljubav. Mnogo - bila je jasna.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još