TO JE NAJOBIČNIJE G*VNO, ZNAM DOSTA O NJEMU: Ljuba Pantović se oglasila nakon prozivki Miloša Bojanića

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara", novinar Darko Tanasijević pričao je sa Dalilom Dragojević o njenom odnosu sa Biljanom Dragojević, koju je pomenula tokom emisije "Gledanje snimaka". Dalila je tada govorila zbog čega se uvek osećala odbačenom od strane porodice Dragojević, a onda se u priču umešao i pevač Miloš Bojanić, koji je nedavno izjavio da mu je Dalila najveći neprijatelj. Pevač se prisetio početka njihovog odnosa, a tom prilikom je potkačio i Aleksandru Subotić i Ljubu Pantović.

- Biljana od samog početka nije podržavala Dalilu i Dejana, a počela je da prihvata Aleksandru i Davida. Ja sam bio teški protivnik ponašanja Aleksandre i njene majke Ljube. To nikako nisam mogao da prihvatim, da bivša supruga bude sa nekim u inat mužu, a da ćerka bude sa nekim ko je krvni protivnik njenog oca - pričao je sinoć Miloš.

Ekipa portalaPink.rs stupila je u kontakt sa Ljubom, a ona je ispričala šta misli o Bojaniću i nije štedela reči.

- Već je imao neke ispade, to su mi ljudi javili, da komentariše Aleksandru i mene. Što se toga tiče, ne znam odakle pravo tom smradu smrdljivom, koga se cela porodica odrekla, koliko ja znam i koliko pišu novine, da komentariše Aleksandru i mene. Ukoliko se nekada budemo našli u "Zadruzi" zajedno, i te kako ću ga prokomentarisati i neće imati mira od mene. Znam dosta toga o njemu, mnogo je loš čovek. Mogu slobodno da kažem da je g*vno jedno najobičnije. Tolika p*čketina, koja je vređala moju unuku, pričao je da mi je unuka kopile, da su mi obe ćerke k*rve i narkomanke, baš ću da ga pitam da mi to u lice ponovi, pa da vidim kako će da se provede. To što glumi žrtvu i misli da je namazan, to može u selu iz koga je došao. A pošto je sada u "Zadruzi" i u gradu, a ne u svom selu, onda će da se provede kako se provode p*čke i seljačine kada dođu u grad - rekla je besna Ljuba i dodala:

- Kada je ušla Ermina, kada se započela priča u dvorištu da je on gazio mene, a Matora to nije znala, ona je odmah rekla da će da se distancira od njega zbog mene. A on je tada rekao: "Ko je Ljuba?". Kao, nema pojma o kome priča. A sada zna koja Ljuba kada treba da se pljuje... A znao je kada me je nazivao prostitutkom i moje ćerke, ne samo Aleksandru, već i Goranu. I Magdalenu, koja je tada imala 3 godine, nazivao ju je uvek kopiletom - istakla je Ljuba.

Izvor: Pink.rs
Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic/Instagram

Pogledajte još