Rambo plakao uz Bajićev film "Gringo"

Srpski fudbaler proslavljen u Brazilu, Dejan-Rambo Petković, kako je za "Blic" izjavio reditelj Darko Bajić, dirnut je filmom "Gringo" koji je posvećen njegovom životu. A bilo je tu i suza...

Nedavno je prvu verziju konačno izmontiranog filma "Gringo" video i Dejan Petković, koji je, kako piše "Blic", bio oduševljen i telefonom je pozvao reditelja Darka Bajića da mu se zahvali.

- Rambo je zaista bio dirnut kada je video konačno završen film. Rekao mi je da je zaplakao kada je čuo himnu Crvenoj zvezdi koju je napravio Bajaga. Navijačke pesme su posebno značajne za fudbalere koji igraju u Brazilu, tako i za Ramba Petkovića. U filmu ima nekoliko predivnih vatrenih navijačkih pesama, od kojih se meni lično najviše dopada himna kluba Fluminese za koji je Rambo ranije igrao. Razmišljamo da možda po izlasku filma napravimo i saundtrek sa fudbalskim pesmama iz svih klubova u kojima je Rambo Petković igrao. Verujem da će on biti rado gledan i u Srbiji, mada je kod nas kinematografija gotovo upropašćena, o čemu sam govorio u brojnim intervjuima. Bioskop „Balkan“ koji sam dugo vremena vodio sa prijateljima na kraju je morao da se zatvori pod najezdom američke konfekcijske kinematografije - rekao je za "Blic" reditelj Bajić.


Film reditelja Darka Bajića "Gringo", koji govori o fudbaleru Dejanu-Rambu Petkoviću svoju svetsku premijeru trebalo bi da ima do kraja godine u Rio de Žaneiru ili na nekom od velikih svetskih festivala. Ubrzo potom bi usledila i beogradska premijera.

Pogledajte još