ZAVRŠENA PRVA ZADRUGOVIZIJA: Izabrani pobednici publike, stručnog i novinarskog žirija (VIDEO)

Sinoć je održano prvo muzičko takmičenje "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" a zadrugari su se potrudili da se predstave u što boljem svetlu. Nakon uspešno završenih nastupa, došlo je vreme da stručni žiri oceni trud zadrugara.

Nakon prebrojanih glasova, odlukom stručnog žirija pobedu je odnela grupa koju su činili Ivana Krunić, Ivan Gajić i Filip Reljić sa osvojenih 46 glasova.

Njih troje su bili oduševljeni zbog ove pobede. Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, paket energetskog pića, šminku, vaučer od 3.000 dinara i obuću.

Sinoć je publika sve vreme imala priliku da glasa i putem interneta. Na Fejsbuk stranicama RTV Pink, portala Pink.rs i rijaliti programa "Zadruga" sve vreme tokom nastupa na "Zadrugoviziji" gledaoci su mogli da popune anketu i tako glasaju za tačku koja im se najviše svidela.

Došlo je vreme da se proglasi i koja grupa je dobila najviše glasova, a publika je odlučila da to bude grupa Stefana Karića, Ive Grgurić i Ivane Šopić, a oni su izveli numeru - "Ona ili ja". Kada su to čuli ovu učesnici skočili su od sreće, počeli da se raduju, a onda su i preuzeli nagradu.

Oni su kao nagradu dobili hiljadu dinara, obuću, a devojke su dobile i šminku. Sigurno je da će u svojoj nagradi uživati u narednom periodu pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 3".

- Hvala svima koji su glasali! Volimo vas i ljubimo - rekli su ovi Zadurgari, a Iva je pozdravila i oca Stefana Karića.

Nakon što je završeno 16 fenomenalnih nastupa na temu "Hitovi za sva vremena" došlo je vreme da novinarski žiri oceni kako su se zadrugari spremili za večerašnji nastup.

Predstavnici sedme sile su izneli svoje mišljenje i odlučili da pobedu na večerašnjem muzičkom takmičenju odnese grupa koju su činili Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Mirko Gavrić, a oni su imali 119 glasova.

Miljana, Mirko i Zola su bili prezadovoljni ovom pobedom, a svoje oduševljenje nisu krili. Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila pobedničkoj ekipi da su kao nagradu dobili paket suhomesnatog, toster, boks cigareta, obuću.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.