ZAPALILA SMEDEREVO: Luna Đogani održala prvi nastup u Srbiji (VIDEO)

Luna Đogani, učesnica prve i druge sezone, kada je odnela i pobedu, najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", rešila je da po uzoru na svoje roditelje Anabelu Bukvu i Gagija Đoganija uplovi u muzičke vode. Vetar u leđa joj je dalo i to što se na takmičenju "Zadrugovizija" u drugoj sezoni više puta pokazala kao neko ko može da vlada scenom. Ona je snimila svoju prvu pesmu "Deveti krug" i već krenula da nastupa u regionu, a svi su se pitali kada će se desiti nastup u Srbiji. I to se odigralo prethodne noći.

Naime, Luna je sinoć zapevala u Smederevu, pred punom tamošnjom diskotekom, a osim svoje pesme, izvodila je i numere svojih koleginica. Ona je za ovu priliku imala i veoma izazovan kožni kostim, kao i njene plesačice, a svi pogledi su bili uprti u mladu pevačicu.

Iako su mnogi očekivali da će Luna prvi nastup u Srbiji održati u Beogradu, to se još uvek nije desilo, a i kako je sama pevačica rekla, na to još uvek nije spremna. No, publika u Smederevu je uživala u njenom nastupu.

Izvor: Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.