Uvalin: Vreme je za pobedu!

BEOGRAD, 12. novembra 2010. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je da ekipa igra sve bolje i ocenio da ima solidne šanse da u nedelju protiv Cibone zabeležili prvu pobedu u regionalnoj Jadranskoj ligi.

"Stvari se menjaju u našoj ekipi i za razliku od prošle utakmice sa Zadrom u Pioniru, jači smo za dva igrača, od kojih je jedan već pokazao da će nam dati određenu sigurnost i kvalitet u igri pod košem", rekao je Uvalin na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Crveno-beli su u prošlom kolu Jadranske lige izgubili od Krke u Novom Mestu.

"Mislim da smo imali periode u kojim smo igrali možda i najkontrolisanije u napadu i u odbrani, u ovoj sezoni. Tada smo pokazali pozitivan mentalitet i nismo prestajali da se borimo. Mislim da će naša ekipa i stručni štab dati sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu i ostvarimo prvu pobedu koju svi željno isčekujemo", zaključio je Uvalin.

Prošle nedelje u beogradsku ekipu stigao je Amerikanac Rikardo Marš, a juče je ugovor potpisao i njegov zemljak Entoni Majls.

"Dobili smo dva igrača koja imaju iskustvo i odredjeni broj utakmica iza sebe u raznim ligama. Znamo ko igra u Ciboni i odakle nam preti opasnost i ostaje nam da se maksimalno spremimo do nedelje i pokušamo da donesemo prvu pobedu na Mali Kalemegdan", kazao je Subotić.

Utakmica sedmog kola Jadranske lige Crvena zvezda-Cibona igra se u nedelju od 12 sati u hali Pionir.

Pogledajte još