BRENDIRANJE POSLODAVCA U FOKUSU: Održan FEBS MASTER CLASS – Employer Branding strategija i najbolje prakse

U petak je u Kongresnom centru Envoy hotela, FLOU Centar za komunikacije, organizovao jedinstven događaj: FEBS MASTER CLASS – Employer Branding strategija i najbolje prakse.

FEBS Master Class je prvi put u Srbiji stavio u fokus brendiranje poslodavca. Tema je izazvala veliko interesovanje. Brojni učesnici su imali priliku da od dr Sonje Jovanović, HR direktora Ernst & Young kompanije čuju najinteresntnije detalje o tome kako se u svetu kompanije trude da budu konzistentne u pogledu vrednosti koje zastupaju ne samo u odnosu na klijente, već i u odnosu sa zaposlenima.

Istovremeno, u celodnevnom Master Class-u učesnici su prošli ceo tok razmišljanja u procesu emloyer branding-a suočavajući se sa najvećim izazovima koje su rešavali. Dr Sonja Jovanović je izjavila da je EY kao drugi najpoželjniji poslodavac na svetskom nivou, odmah iza Google, iskreno i duboko posvećen razvoju i brizi o zapsolenima kao i privlačenju talenata i njihovom zadržavanju.

Predsednica Flou centra za komunikacije doc. dr Milica Slijepčević, izjavila je da je posebno inspirisana interesovanjem i posvećenošću svih učesnika, te da je sigurna da će znanje koje su dobili od HR eksperta svetskog renomea dr Sonje Jovanović, moći da primene u svojim radnim sredinama. Posebno se zahvalila generalnom pokrovitelju Univerzitetu Metroplitan, sponzoru Intesa Banci i medijskim sponzorima: FoNet-u, Business Info Group, BIZLife, Diplomacy&Commerce i Nira Press.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još