Mančini zadovoljan četvrtim mestom

BEOGRAD, 12. novembra 2010. (Beta) - Trener Mančester sitija Roberto Mančini rekao je da će biti zadovoljan osvajanjem četvrtog mesta u Premijer ligi.

Mančester siti se remijem u gradskom derbiju protiv Junajteda, u sredu, učvrstio na četvrtom mestu na tabeli. Mediji su, medjutim, kritikovali igru Sitija, pošto je igrao zatvoreno, samo sa Karlosom Tevesom u napadu.

"Bio bih srećan da se Premijer liga završi sutra. Naš cilj je da kroz plasman u prvenstvu izborimo Ligu šampiona sledeće sezone. Ali,
sezona je veoma duga, važno je da ostanemo u vrhu, a onda možemo i da promenimo ciljeve", rekao je Mančini britanskim medijima.

Italijanski trener je nagovestio da bi mogao da dovede nove igrače u januarskom prelaznom roku.

Mediji navode da je izvršni direktor Geri Kuk otišao u Abu Dabi sa listom pojačanja, ali je Mančini demantovao razgovore o transferima sa čelnicima kluba i objasnio da se radi samo o sastanku uprave.

"Svašta može da se dogodi u januaru. Ako neki igrači nameravaju da odu pošto žele da igraju za neki drugi klub - to je druga stvar. Ali, trenutno, nemamo problema", rekao je Mančini.

Pogledajte još