OPROSTILA PLJUVANJE I VREĐANJE: Andreana Čekić se pomirila s oženjenim verenikom

Posle mnogo turbulencija, skandaloznih svađa i raskida, folkerka Andreana Čekić pomirila se s svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, sa kojim se sinoć pojavila na jednoj privatnoj proslavi! Kako je ispričao izvor koji se sa njima našao na istom mestu, Andreana i Marko delovali su srećno, te se čini da su sve ružne stvari ostavili daleko iza sebe. Celo veče družili su se s prijateljima i pravili selfije.

Podsetimo, do raskida je, kako se pisalo, došlo nakon što je Andreanu verenik, koji je još uvek u braku s suprugom koju je zbog pevačice ostavio, tokom njene američke turneje pjunuo u lice na bini, usred probe, a potom pocepao majicu.

Andreana se potom na beogradskom aerodromu pojavila s obezbeđenjem, bez verenika, što je dodatno podgrejalo priče o njihovom raskidu, a sama je bila i na koncertu svog kuma Darka Lazića pre nedelju dana u Sava centru. Iako su je pripadnici sedme sile u više navrata upitali da potvrdi ili demantuje navode dobro obaveštenih izvora, pevačica je ostala dosledna stavu da svoj emotivni život, pogotovo vezu s Markom, ne komentariše.

Izvor: Pink.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još