NISAM RASTURILA NIČIJI BRAK: Sofija Milošević se ne obazire na tračeve već uživa u ljubavi sa Lukom Jovićem

Posle neuspelog pokušaja skrivanja svoje veze, manekenka Sofija Milošević priznala je da je već dva meseca u ljubavi sa najuspešnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj uopšte ne zanimaju.

Naime, pisalo se da je Luka oženjen, te da je ona uzrok raskida veze Jovića i Anđele Manitašević, devojke sa kojom ima dete, ali je lepa manekenka za "Blic" otkrila pravu istinu.

Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost – rekla je Sofija i priznala da je srećna sa Lukom.

Sve je počelo spontano, nekoliko nedelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno – otkrila je atraktivna plavuša i dodala da nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.

Bila sam veoma nesigurno dete. Uvek sam se trudila da radim na sebi i da lepotu ne stavljam u prvi plan, jer to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Lepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još