Bile smo bolje nego što rezultat pokazuje

BEOGRAD, 13. novembra 2010. (Beta) - Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Jelena Nikolić izjavila je da je Italija igrala "dosta dobro", ali da nije toliko superiornija koliko to rezultat pokazuje.

Srbija je izgubila od Italije sa 0:3 i u nedelju će igrati sa Nemačkom za sedmo mesto na Svetskom prvenstvu.

"Ništa nismo mogli da uradimo danas. Italija je igrala dosta dobro. Sigurna sam da nisu superiornije od nas kako je utakmica to pokazala. Ostaje nam meč za sedmo mesto i probaćemo da završimo turnir sa pobedom", rekla je je posle utakmice u Tokiju Nikolićeva.

Odbojkašica Srbije Nataša Krsmanović ocenila je da je ekipa imala veoma slab učinak u napadu.

"One su došle doro pripremljene. Znale su sve šta ćemo da uradimo. Iskusnije su od nas, bile su staloženije. U nekim trenucima mi smo ih imale, ali kratkog daha do pola seta. Onda smo mi padale, a oni su se dizale. Ne znam šta je pravi razlog ovakve naše igre", rekla je Krsmanovićeva.

Reprezentativka Srbije Sanja Malagurski smatra da ekipa nije odigrala toliko loše utakmicu, naročito u trećem setu.

"Malo smo se kasno probudile. U trećem setu imale smo mnogo dobrih akcija. Mislila sam da ako dobijemo taj set da ćemo moći da izvučemo utakmicu. Na žalost, na kraju smo posustale. Idemo sada da se odmorimo i da sutra pobedom završimo ovo takmičenje", rekla je Malagurski.

Pogledajte još