BILJANA DRAGOJEVIĆ ODGOVORILA NA DALILINE OPTUŽBE: Nisam kriva, ništa im nisam uradila

Učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević u više navrata pričala je o tome šta je sve navodno pretrpela od strane svoje svekrve, sa kojom nije u dobrim odnosima. Ona je javno priznala da se uvek osećala odbačenom, kao i da ju je svekrva optuživala za mnoge stvari, što je Biljana Dragojević, Dejanova majka, demantovala i otkrila svoju verziju priče.

- Nekako sve se promenilo kada su se žene umešale, njih dvojica su počeli vezu sa dve ljute protivnice i moralo je da ode u smeru svađe. Preko bivšeg supruga sam sve znala kako je Dejanu u životu. Njegova izjava da ga nisam zvala dve godine da ga pitam da li ima za hleb me je najviše pogodila. Ja udomim mačku, a kamoli da bih dete izbacila iz kuće. To mi je krivo i to me najviše pogađa - priznala je Biljana, koja je istakla da se sa sinom i njegovom ženom nije svađala, već da su se oni samovoljno distancirali od nje.

- Mi se nismo svađali, nego su oni samo zaćutali. Spremna sam da dođu oni kod mene. Ne bih načinila prvi korak, pre svega jer sam ja njegova majka i on je živeo do svoje 21. godine sa mnom. Ja sam neko ko razume i ko je spreman da popriča. Oni kad su počeli da prave kuću u Bosni, mi smo komunicirali, tako da to nije razlog. Ja ne znam šta je razlog da oni odu, ne osećam se krivom jer ne znam šta sam ja to njima uradila. Mislim da nije dovoljno zreo da bi rasuđivao o nekim stvarima - objasnila je ona.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: biljanadragojevic1967/Instagram

Pogledajte još