Dvostruko ubistvo u "Maderi"

BEOGRAD, 13. novembra 2010. (N.D.) - Žena je danas popodne ubila devojku i muškarca ispred beogradskog restorana "Madera", a potom skočila sa Brankovog mosta. Sumnja se da se radi o Ljiljani Mitić, a da su žrtve njen bivši suprug i njegova ćerka.

Kako javljaju brojni beogradski mediji, ženska osoba starosti oko 20 godina ubijena je danas ispred beogradskog restorana "Madera", a muškarac star oko 50 godina preminuo je u bolnici nakon pokušaja reanimacije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je nepoznata ženska osoba ispalila više hitaca iz pištolja u pravcu LJ.D. (1952), koji je prevezen u Urgentni centar gde je preminuo, i M.D. (1989), koja je od zadobijenih povreda preminula na mestu događaja.

U toku je potraga za nepoznatom ženskom osobom starosti oko pedeset godina, osumnjičenom za dvostruko ubistvo, piše u saopštenju.

Inače, RTS javlja da je počiniteljka dvostrukog ubistva ispred "Madere" zapravo Ljiljana Mitić, koja je oko 17.30 časova ispalivši četiri hica usmrtila svog bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića i njegovu kćerku iz prvog braka, Milicu.

Po rečima radnika obezbeđenja "Madere", svo troje su ručali u "Maderi" i napustili restoran, posle čega je došlo do žestoke svađe. Mitićeva je, zatim, pucala s leđa u Milicu, ispalivši tri hica u devojku i jedan u njenog oca.

RTS dalje saznaje da je majka devojke, koja je u međuvremenu stigla na lice mesta izjavila da je Ljiljana i ranije pretila Milici, ali da je ona to izbegavala da kaže ocu.

Posle pucnjave, počiniteljka je pobegla sa mesta zločina, a pretpostavlja se da je skočila sa Brankovog mosta.

Ministar policije Ivica Dačić kaže da je, kako su policiji potvrdili očevici, telo za koje se pretpostavlja da je telo Mitićeve, isplivalo kod splava "Lukas" na Savi, a zatim nastavilo nizvodno.

Poslednja vest je da je Ljiljana Mitić izvađena iz reke i da se trenutno nalazi u Urgentnom centru.

Pogledajte još