ORGANIZOVALA SAM MU ROĐENDAN ZBOG TOGA ŠTO SE LUNA PROMENILA: Zaratili Ermina Pašović i Gagi Đogani (VIDEO)

Ermina Pašović je odlučila da nakon jednog pitanja koje je dobila u emisiji "Pitanja gledalaca" iznese tajnu o Gagiju Đoganiju, koju je navodno čuvala.

- Sad ću izneti sve. Gagi je meni letos napisao da me voli. Ja sam njemu odbrusila. Čovek se zaljubio. Bane je sve to čitao. Gagi je mene u autu pitao: "Šta je sa nama?" - rekla je Ermina.

- Pored svog deteta, koje je bilo u autu, ja te to pitao? - upitao ju je Gagi i tada je nastao haos.

- Da li govoriš da ja sada lažem? Ja mislim da ti nisi mutav i da praviš ovde priču. Lažeš kako zineš, nemoj da si mi se u životu obratio više - vikala je Ermina.

- Ja nisam zaljubljen u nju, ja imam devojku napolju - priznao je Đogani.

- Nakon toga je Bane Čolak ustao i ponovio Ermininu priču, a Gagi je poručio da treba da ih bude sramota i zatražio javno da se objavi njihova prepiska.

- Imali smo kontakt preko Fejsbuka vezano za Luninu podršku, onda smo počeli da se kuckamo. Gajili smo simpatije, izjavljivali i ona meni i ja njoj. Pričali smo preko video-poziva. Uglavnom su bile teme Zadruga i Luna - govorio je Đogani.

- Gagi, vučeš me za jezik. Pošto se Luna potpuno promenila, ja sam to organizovala. Nisam mu organizovala to zato što ga volim, već zato što se Luna promenila - vikala je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još