MAGIČNA JESEN U ISTRI: Otkrijte netaknutu prirodu, opustite se u spa oazi ili zaigrajte golf uz pogled na Jadransko more

Otkrijte netaknutu prirodu, opustite se u spa oazi ili zaigrajte golf uz pogled na Jadransko more
Kempinski Hotel Adriatic otvoren i za vreme božićnih i novogodišnjih praznika

Vrhunska gastronomska i spa ponuda, aktivni odmor, prirodne lepote te kulturna baština čine Istru neodoljivom i nezaobilaznom destinacijom tokom cele godine. Predstojeći božićni i novogodišnji praznici idealni su povod za istraživanje očuvane i na mnogim mestima netaknute i brežuljkaste istarske unutrašnjosti.

Nezaboravni boravak u Istri pružiće vam Kempinski Hotel Adriatic. Ovaj delić raja smešten u ruralnom okruženju severozapadne Istre produžava sezonu do 06. januara 2020. godine i atraktivnim ponudama privlači zaljubljenike u netaknutu prirodu i golf. Blizina Savudrije, dobra putna povezanost, ruralni i urbani krajolik samo su dodatni razlog za beg od svakodnevnice i beskonačno uživanje.

Jesenji paket s tartufima pružiće vam vrhunac gurmanskog doživljaja. Istarska kuhinja je svojim stanovnicima i posetiocima omogućila neverovatno bogatstvo ukusa – od domaćeg istarskog maslinovog ulja do crnih i belih tartufa. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smeštaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), traženje i degustaciju belog tartufa. Minimalno trajanje boravka je dve noći, a ponuda važi do 15. novembra 2019.

25% popusta na najbolju dostupnu cenu u Kempinski Hotelu Adriatic idealna je prilika da uživate u luksuznom smeštaju uz prijatnu mediteransku i blago kontinentalnu klimu. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smeštaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korišćenje saune, bazena i fitnesa), smeštaj u sobi više kategorije te rani check-in ikasni check-out. Minimalno trajanje boravka je dve noći, a ponuda važi do 20. decembra 2019.

Golf paket oduševiće sve ljubitelje golfa bilo da je reč o profesionalnim igračima ili početnicima. Nakon pokazanog umeća igranja u ovom prestižnom sportu, odmorite se uz veličanstvene zalaske sunca i neponovljiv pogled na Jadransko more. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smeštaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korišćenje saune, bazena i fitnesa), dnevni green fee po osobi, 20% popusta na F&B i SPA uslugete dnevni najam kaveza u caddy room-u. Minimalno trajanje boravka je de noći, a ponuda važi do 05. januara 2020.

Za sve zaljubljenike putovanja za vreme božićnih i novogodišnjih praznika pripremamo ekskluzivne ponude koje će uskoro biti dostupne na našoj web stranici.

Za kraj godine priuštite sebiizuzetnu evropsku eleganciju - Kempinski Hotel Adriatic.

Sve informacije o ponudama, kao i rezervacije smeštaja dostupne su na internet stranici Kempinski hotela Adriatic www.kempinski.com

O Kempinski Hotelu Adriatic

Lako dostupan automobilom iz mnogih evropskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u avgustu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvezdica na moru. Smešten nedaleko od Umaga, hotel nudi predivan pogled na hrvatsku, slovensku i italijansku obalu te na bele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dečijim Kempi Klubom, privatnom kapelicom okruženom mediteranskim vrtom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu i u odvojenom konferencijskom centru smeštenom na samoj morskoj obali. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko takmičarsko golf igralište s 18 rupa.

O Kempinski Hotelima

Ime Kempinski ponosno nosi rastuća kolekcija istaknutih hotela i odmarališta širom sveta. Kao najstarija evropska hotelska grupacija, osnovana 1897. godine, Kempinski je izgradio svoj ugled na uverenju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Iz godine u godinu, otvaranjem novih hotela i odmarališta u Evropi, na Bliskom istoku te u Africi i Aziji, raste i broj gostiju koji cene navedene karakteristike.

Kempinski je jedan od osnivača Global Hotel Alliancea (GHA), najvećeg svetskog udruženja nezavisnih hotelskih brendova.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još