SRBIJA JE BILA UŽASNUTA TIM DOGAĐAJEM: Verica Rakočević nikad iskrenija o predrasudama protiv kojih se borila

Modna Kreatorka Verica Rakočević je već šest godina u skladnom braku sa muzičarem Veljkom Kuzmančevićem. Njihovu vezu, a kasnije i brak, obeležile su surove predrasude društva.

Naime, Verica je od svog supruga starija 35 godina. Sedamdesetjednogodišnja dizajnerka na svom Instagram profilu Veljku je uputila emotivnu poruku:

- Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila ne da izađe na piće, nego uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume, a on može, i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako. Posle koncerta u Narodnom pozorištu gde je publika plakala od emocije koju je slao, 27. novembra na prestižnoj bini Kolarčeve zadužbine biće izvedeno delo "LAZARUS" u koje je moj divni Meda utkao svu čaroliju svoga talenta. Pozivam vas, da uživate sat vremena, u onome u čemu ja uživam više od šest godina - napisala je Verica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.