DOSTA MI JE MOJE SIROTINJE: Neda Arnerić život nastavlja daleko od Srbije

Neda Arnerić iznenadila je sve kada je otkrila da želi da iskusi asketski život, ali to nije jedina promena u njenom životu. Naime, ona planira da se preseli iz Srbije.

- Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspešno sam savdalala nemački, imam i sertifikt. Izvesnije je da se preselim u Austriju gde imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima - rekla je Neda Arnerić za magazin "Hello!".

Ona je, inače, za ovaj magazin otkrila i da će uskoro iskusiti asketski život i kako će to izgledati.

- Indija mi je oduvek bila inspirativna, budizam blizak, o Salmanu Ruždiju znam sve... Međutim, moj muž nikada nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: "Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu." Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenula na časove joge, gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: "Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to?" Verujem da mogu da izdržim deset dana u rizgoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a ko zna, možda naučim i da meditiram - izjavila je.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: CPG Arhiva

Pogledajte još